brancusi

   

CURRÍCULUM

Lluís Fortuny i Roquer és llicenciat en Psicologia per la Universitat de Barcelona, Màster en Sexualitat Humana per la UNED, Màster en Psicopatologia Clínica per la Universitat Ramon Llull i Màster en Psicoteràpia per la Fundación Vidal i Barraquer i la Universitat Pompeu Fabra amb la tesina Indicadors d’avenç terapèutic. Des del setembre del 1989 pertany al Col·legi de Psicòlegs de Catalunya amb el número de col·legiat 5.402.

Exerceix com a terapeuta clínic i terapeuta sexual des de l’any 1991 i atén en les consultes de Barcelona i Vilafranca del Penedès. En l’àmbit docent organitza periòdicament cursos de formació tant per professionals com per pares/mares i afectats. (Veure l’apartat de formació)

Ha participat en diversos congressos i en especial en els Congressos internacionals de Sexologia de València, Hong Kong, París, Cuba i Gotemburg, presentant ponències en relació a les actituds dels professionals i altres en relació a les actituds dels pares i mares respecte a la sexualitat dels fills amb discapacitat intel·lectual.

Ha publicat en revistes estatals i internacionals. De les seves publicacions destaquen:

  • FORTUNY ROQUER, LLUÍS (2000): "Per què cal l'educació sexual en persones amb disminució psíquica?". Boletín de información APETESE, Asociación de padres Trabajadores de SEAT con hijos disminuidos. Núm. 25. Juliol 2000.
  • FORTUNY ROQUER, LLUÍS (2000): "Afectividad y vivencia de la sexualidad en personas con disminución psíquica severa y profunda". Revista Terapia Sexual, clínica-pesquisa e aspectos psicossociais. Vol III (2), 2000. Sao Paulo (Brasil) pp.35-40. L’article va rebre el juny de 2003 una Menció Honorífica per votació del consell editorial com a commemoració dels 5 anys de la revista.
  • FORTUNY ROQUER, LLUÍS (2002): Aportacions al 15è Congrés Mundial de Sexologia. Boletín de información APETESE. Asociación de Padres Trabajadores de SEAT con Hijos Disminuidos. Número 29. Gener-juny 2002.
  • FORTUNY ROQUER, LLUÍS (2003): “Les actituds dels professionals davant la sexualitat de les persones amb discapacitat”. Esclat, la revista. Número 26. Primavera de 2003.
  • FORTUNY ROQUER, LLUÍS (2003): “Les actituds de les famílies de persones amb discapacitat intel·lectual davant la sexualitat”. Esclat, la revista. Número 27. Estiu de 2003.
  • VERDUGO ALONSO, MIGUEL ANGEL i FORTUNY ROQUER, LLUÍS (2008): "Treball i sexualitat en les persones amb discapacitat intel·lectual" (Comentaris a la ponència de Miguel Ángel Verdugo) dins dels Quaderns d’Ètica Aplicada a la Intervenció Social num.3 publicats per l’Observatori d’Ètica Aplicada a la Intervenció Social, pp.113-119.
  • FORTUNY ROQUER, LLUÍS (2008): “Els drets sexuals de les persones amb discapacitat intel·lectual”. Revista Crònica, editat per Down Lleida, número 15, març de 2008, pp. 12-14

TERÀPIA SEXUAL - DISFUNCIONS SEXUALS

CURRÍCULUM
 
PÀGINA D'INICI