brancusi

   

FORMACIÓ

FORMACIÓ; EN L’ÀMBIT DE LES DISCAPACITATS

Diverses entitats han demanat conferències i/o cursos per persones amb Espina Bífida, Paràlisi Cerebral, etc.

Periòdicament es col·labora amb altres entitats per formació de professionals en l’àmbit de les discapacitats. S’ha col·laborat, per exemple, en diverses edicions del master de l’institut Guttmann de neurorehabilitació , en programes de formaci; laboral per persones aturades organitzats a través de l’Institut ISPA, etc.

FORMACIÓ; ESPECÍFICA EN L’ÀMBIT DE LA DISCAPACITAT INTEL·LECTUAL

Dos cops l’any i des de l’any 1994, s’ofereixen cursos de formació per professionals que treballen amb persones que presenten discapacitat intel·lectual. És un àmbit en el que en Lluís Fortuny, degut a la seva dilatada experiència tant per tota Catalunya com a les illes Balears, ha esdevingut un expert. També es realitzen conferències i/o cursos de durada variable a demanda de centres de persones amb discapacitat intel·lectual sovint adreçats tant a professionals com pares-mares i afectats.

S’ha col·laborat en diverses edicions del Màster de formació d’infermeria en sexualitat organitzat per la Universitat de Barcelona.

FORMACIÓ; EN L’ÀMBIT DE LA MALALTIA MENTAL

A demanda dels centres s’ofereixen conferències i/o cursos de durada variable que poden anar adreçats a persones amb malaltia mental, professionals i/o pares i mares.

FORMACIÓ; ADREÇADA A GENT GRAN

S’ha col·laborat amb diverses Aules d’Extensió Universitària de Catalunya i altres entitats de Gent Gran, tot realitzant conferències i/o cursos sobre relacions humanes, la sexualitat a la 3ª edat, depressió, estimar per a viure millor, etc.

TERÀPIA SEXUAL - DISFUNCIONS SEXUALS

FORMACIÓ
CURRÍCULUM
 
PÀGINA D'INICI